Antener – Ajánlatkérés

Ne hagyja elúszni a nyelvtudás adta lehetőségeket!

Ha külföldi partnerekkel tárgyal, akkor Ön csak addig a pontig szakember, ameddig a nyelvtudása engedi. Ha a legfrissebb angol szakirodalmat és szakcikkeket olvassa, akkor Ön csak annyit tanul, amennyit megért. Ha Ön angolul prezentál, akkor az ötlet csak annyira fog tetszeni a hallgatóságnak, amennyit be tud mutatni.

Az Antener az Ön ideális képzőintézménye, ha…

még nem mer magabiztosan megszólalni egy idegen nyelven fél attól, hogy cégének forintra kiszámolható bevételkiesés okoz a nyelvtudás hiánya terjeszkedne, de retteg attól, hogy nem fogja érteni külföldi partnerét

[ninja_forms_display_form id=2]

Ügyfeleink véleménye

Mit üzennek Önnek azok, akik már velünk tanulnak?

A cégvezetők nálunk tanulnak!

Képzésben résztvevőink több, mint 70%-a vezető pozícióban van. Munkájuk megköveteli a színvonalas nyelvtudást. Szerintük a siker záloga a folyamatos fejlődés. Egyetért velük?

Nálunk nincs száraz, „tantermi” óra

Egyéni képzések az elfoglalt vezetőknek, vagy csoportos képzések a költséghatékonyság jegyében? Akármelyik mellett dönt, az garantált előnyt fog jelenteni Önnek, ha cége külföldi piacra lép. Nálunk nincs száraz, „tantermi” óra, óráink élvezetesek és hatékonyak egyszerre. Csak olyat fog tanulni, ami valóban használható lesz az Ön számára.

Antener garancia!

Vegye igénybe egyedülálló garanciarendszerünket! Kezdjük el az együttműködést és ha nem elégedett velünk az első hónap után megköszönjük, hogy kaptunk egy lehetőséget, és Ön visszakapja a pénzét.

Az Antener csapata nem csak nyelvi képzésben segítette cégünk fejlődését…

A napi munkánkhoz kapcsolódó fordítási, lektorálási problémákat is gyorsan és hatékonyan oldották meg. Külföldi kiállításokon, illetve fontos konferenciákon, tárgyalásokon a tolmács szolgáltatásukkal lehetővé tették, hogy cégünk még sikeresebbé válhasson a piacon. Papp Károly ügyvezető B Pont Üzletlánc Kft.

Rugalmasan követik az igényeinket…

Azért dolgozunk együtt az Antenerrel, mert rugalmasan követi az igényeinket és folyamatosan kiváló minőségű oktatást nyújt kollegáink számára. Sándor Zsuzsanna HR menedzser Alteo Energiaszolgáltató Nyrt.

Azért szeretem az Antener Kft.-t…

…mert nem ér minket meglepetés, azt a szolgáltatást kapjuk, amit ígértek ; komplex képzés keretében, gyakorlati megközelítéssel támogatják az angol nyelv elsajátítását. Tanáraik empatikusak és következetesek, felkészültek és határozottak. Sárándi Andrea Coach Sárándi Coaching