Miért mi?

Ön ilyen képző intézményt keres:

„Tanórák” helyett valódi nyelvoktatás

„Tanóráink” inkább hasonlítanak egy pörgős, interaktív minitréningre, mintsem hagyományos iskolai nyelvórára. Tudjuk, hogy ügyfeleink nem szívesen ülnének be egy száraz, tantermi órára, viszont mindenképp fejlődni szeretnének. Nem fogja tanórán érezni magát, mégis megtanulhatja a nyelvet.

Segítünk megszólalni!

Mindig azzal kezdjük, hogy feloldjuk a kommunikációs gátakat és a „megszólalási szorongást”. Ha csak ennyit tanul tőlünk, már azzal is könnyebben és szabadabban tud majd beszélni. Élőnyelvi, hasznosítható szókincset és nyelvtant adunk át, melyet a kommunikatív, jó hangulatú tanulás miatt Ön bátran tud majd használni.

Modern feladatok

A legújabb nyelvoktatási módszertanoknak megfelelően óráinkon oldott légkörben, beszédközpontúan és hatékonyan tanulhat Ön és bármely kollégája. Alkalmazkodunk a világ változásaihoz. Nálunk típusfeladat például egy angol Skype-beszélgetés, vagy épp egy német LinkedIn-profil felépítése

Ötszörös garanciarendszert adunk

„Kezdőlépés” garancia

1 hónapos nyelvoktatás után eldöntheti, hogy folytassuk-e a közös munkát, avagy útjaink váljanak el egymástól. Ha nem elégedett velünk, akkor ez az első hónap Önnek nem került semmibe, térítésmentesen dolgoztunk. Sőt, megköszönjük, hogy lehetőséget adott.

Háttérgarancia

Amíg Ön és munkatársai nyelvet tanulnak, addig mi kiegészítő nyelvi szolgáltatásokat adunk már az első perctől. Lektorálással, fordítással, tolmácsolással vagy konferenciakíséréssel biztosítjuk, hogy cége külföldi terjeszkedése akadálytalanul haladhasson. Megállapodástól függően akár díjmentesen is.

Tanárgarancia

A kötelezettségmentes próbaórán megismert oktató fog az Ön vállalatánál tanítani, ha elégedett vele, de természetesen lehetősége van másik tanárt kérni. Garantáljuk, hogy a tanárválasztás mindig az Ön kezében marad.

„Élőnyelv” garancia

Nem pazaroljuk a tanulási időt alig használt szókincsre vagy elavult nyelvtani szerkezetekre. Élőnyelvet tanítunk, ráadásul olyan beszéltnyelvi fordulatokat és kifejezéseket is megtanítunk, amelyeket tankönyvekben soha nem láthatna, de használják az üzleti életben is.

„Óralemondás” garancia

Minden képző biztosítja, hogy 24 órán túl bármikor lemondhassa óráját. De mi történik, ha hirtelen akad halaszthatatlan dolga? Nálunk havonta egy alkalmat 24 órán belül is kötelezettségmentesen és kényelmesen lemondhat.

További tartalmaink: