ANTENER TRÉNERKÉPZŐ

LEGYÉL TRÉNER ÉS IRÁNYÍTSD AZ ÉLETED!

Az a küldetésünk, hogy a tréneri-fejlesztői szakma minőségét és brandjét folyamatosan emeljük  és olyan trénereket képezzünk, akik valódi értékeket teremtenek. 

ÚJ SZAKMA, SOK PÉNZ, SZABADSÁG

Mindig is tréner akartál lenni, nyitott személyiség vagy, aki szeret problémákat megoldani, másoknak segíteni, hogy elérjék a céljukat. Hogyan aknázd ki még jobban a benned rejlő lehetőséget?

Visszamennél a munkaerőpiacra, de a korábbi munkahelyed helyett mást keresnél. Merre indulj?

Talán neked is ismerős: a kollégák kiborítanak, a főnököd nem támogat, ez pedig ahhoz vezet, hogy elveszted a lelkesedésedet… Mi a megoldás?

nap
óra
perc
másodperc
Hamarosan újabb nyílt napot rendezünk! Jelentkezz már most!

Hamarosan újabb nyílt napot rendezünk! Jelentkezz már most!

Mit ad neked ez a hivatás?

Ezt adja neked a tréneri szakma!

Ma az egyetlen olyan szakma az oktatási piacon, ahol a junior trénerek 50.000-100.000 Ft-os napidíjat kaphatnak, ha pedig specializálódsz akár 200.000-400.000 Ft-os díjat is kaphatsz naponta.

Mit kapsz ettől a képzéstől?

 • ha már segítő foglalkozású vagy (pl. coach)  rengeteg eszközzel tudod gazdagítani a segítői munkádat vagy épp új piacok nyílhatnak meg neked
 • biztonságos, támogató közegben ismerkedsz meg a szakma rejtelmeivel, őszinte visszajelzésekkel segítünk megtalálni a saját tréneri hangod
 • élményalapú, gyakorlatorientált képzésen veszel részt, ahol “élesben” is megtapasztalhatod a tréneri munka számos elemét, például, hogy hogyan nyiss meg egy tréninget,  hogyan vezess le egy játékot, milyen résztvevői kérdésekre kell felkészülnöd, mit csinálj, ha becsődöl a technika
 • a képzés végére rendelkezni fogsz azzal az eszköztárral, ami ahhoz kell, hogy a  tréningszervezés teljes folyamatát végigvidd;  elő tudod készíteni, meg tudod tervezni és le tudod vezetni az alapvető tréningtípusokat
 • telepakoljuk a virtuális tréneri bőröndödet: megmondjuk, hogy milyen eszközöket, segédanyagokat kell mindenképp beszerezned (és mi az ami opcionális), hogy a tréningjeid résztvevői már rögtön azt érezzék: profival van dolguk

MOST BIZTOSAN AZ JÁR A FEJEDBEN:

"EZ NEKEM ÚGYSE MENNE...."

Nézd, nem ismerlek személyesen. De ha van munkatapasztalatod, dolgoztál már emberekkel bármilyen szektorban, nyitott és empatikus személyiséged van, akkor minden adottságod megvan ahhoz, hogy tréner légy. A szakma csínyjának elsajátítására pedig itt ez a tanfolyam.

"NEM TUDOK OTT LENNI MINDEN KÉPZÉSI NAPON..."

Tudjuk, hogy bármi közbe jöhet, erre már a képzési program megalkotásakor is gondoltunk. Maximum két képzési napról hiányozhatsz, melynek anyagát elektronikusan és utólag nyomtatott formában is megkapod.

"LESZ MUNKÁM, HA VÉGZETT TRÉNER LESZEK?"

Cégek százai adtak be pályázatot a GINOP és VEKOP program keretein belül, és már el is indultak ezek a képzések! Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező két évben több ezer tréningnap fog megvalósulni. Csak rajtad áll, hogy részese akarsz-e ezeknek lenni, tőlünk minden segítséget megkapsz. Ha pedig inkább a nyílt tréningek irányába mozdulnál el, most igazán nyitott az új hangokra, és az újszerű képzésekre a piac. Itt leszünk, és fogjuk a kezed!

"MIT LEHET 80 ÓRA ALATT MEGTANULNI?"

Alul látod a témákat, a képzés felépítését. Ha pedig ez nem lenne elég meggyőző: az egyetlen olyan trénerképző program ez ma Magyarországon, ahol kipróbált és működő know-how-t fogsz kapni, megalkottuk a Tréneri Gyakorlatok Nagykönyvét angol és magyar nyelvű tréning-forgatókönyvekkel. Tematikusan összeállított több, mint 100 instant, azonnal bevethető kipróbált gyakorlattal és játékkal, és a tréneri munkához elengedhetetlen ismeretekkel, hogy már a képzés után azonnal tudj tréningeket tartani.

"EZ IS CSAK EGY TANFOLYAM, AHOL NEM LEHET GYAKORLATOT SZEREZNI"

Más képzőknél ez lehet, hogy így van. Mi azonban büszkék vagyunk arra, hogy a trénerképző hallgatói nem a száraz elméletet tanulják, hanem élesben is kipróbálják magukat a képzés során. Hiszen hogy tudnál tapasztalatot szerezni, ha csak tanulsz róla, nem igaz?

"KAPOK VALAMILYEN PAPÍRT A VÉGÉN?"

Igen, sőt! Nemcsak egy papírt kapsz, hogy részt vettél a tanfolyamon, de egy államilag elismert tanúsítványt kapsz, ami azt bizonyítja, hogy egy engedélyezett képzést végeztél el.

"MIÉRT EZT A KÉPZÉST VÁLASSZAM?"

Nézz szét a piacon, és dönts. Vannak képzők amelyek 1 éves trénerképzést kínálnak. Ha nem akarsz egy évet várni arra, hogy trénerként dolgozhass (és ki tudja, hogy addigra leszerződnek e a cégek a trénerekkel már a pályázatos képzésekre), akkor jó helyen jársz nálunk. Van egyetemi trénerképzés is – ha fontos, hogy ilyen papírod legyen, akkor nem mi vagyunk a te helyed, bár őszintén szólva az egyetemeken nem a gyakorlati tudás átadásán van a hangsúly… És persze vannak, akik minket másolnak akár az árképzés, akár a tematika, akár az óraszám tekintetében. Miért ott tanulj, ha megkaphatod az eredetit is? 🙂

"MI VAN, HA MÉGSEM TETSZIK A KÉPZÉS?"

Laci, Kriszta, Betti és Timi összesen 70 év tapasztalatával, több, mint ezer tréningnappal a hátuk mögött szívüket-lelküket beleteszik ebbe a képzésbe – de ne nekem higgy: hogy lásd, mennyire biztosak vagyunk a dolgunkban: kérj ingyenes konzultációt, ahol magad is meggyőződhetsz arról, hogy milyen hangulatban és szakmai háttérrel fog zajlani a képzés. Gyere el, és dönts utána!

MIVEL ADUNK TÖBBET, MINT MÁSOK?

Jogtiszta tesztet használunk: A képzés során nemzetközileg elismert, validált DISC viselkedésprofilt használunk,  így nagy biztonsággal kialakítod az önazonos tréneri stílusodat. A személyiségtípusokról szerzett tudásodat azonban nemcsak a tréneri munkádban, hanem az életed minden területén fel tudod használni.

Külföldi továbbképzésen vehetsz részt: Évről-évre sikerrel pályázunk az EU Erasmus+ programjában, ami lehetővé teszi, hogy oktatóink, résztvevőink 1-2 hetes külföldi módszertani továbbképzésen vegyenek részt – díjmentesen. A 2017 és 2022 között összesen 88 (!) oktatónk, junior és szenior trénerünk számára tudjuk ezt a lehetőséget biztosítani. Legyél Te a kiutazók egyike! 

Specializálódnál a képzés után?: Nem engedjük el a kezed! Legyen szó szervezetfejlesztési- , önismereti-, értékesítési szakirányról, iránymutatást adunk, hogyan, és merre indulj el! 

Támogatunk végzett trénerként: Segítünk megszervezni életed első, éles tréningjét! Biztosítjuk a hátteret (résztvevők toborzása, helyszín biztosítása), hogy neked csak a szakmaiságra kelljen figyelned!

Extra tréningalkalmak: Korábbi végzőseink rendszeresen tartanak gyakorló tréningeket, ahol biztonságos közegben csiszolhatják tréningtematikájukat-módszereiket, mi pedig lehetőséget biztosítunk a jelenlegi hallgatóknak, hogy ezeken az alkalmakon díjmentesen vegyenek részt.

A nyílt napjainkon az egyik leggyakoribb kérdés, hogy hogyan segítjük a nálunk végzettek elindulását.

Azt gondolhatod, hogy hiába sajátítod el a tréneri működés alapjait, ismersz meg módszertani eszközöket, és gyakorolsz, ez nem lesz elég ahhoz, hogy sikeres legyél a tréningpiacon.

A folyamatos tanulás, önképzés már nem elég.  A tehetség, kitartás, szorgalom és gyakorlás nem elég.  Ezek mind szükségesek, de önmagukban nem tudják segíteni az elindulásod. 

A piacon az sikeres, aki látható. 

Ha látható vagy, az nekünk is jó, mert a képzésünk színvonalát jelzi, ha minél több prosperáló, eredményes tréner végez nálunk. 

Ezért 2019-től olyan egyedülálló csomaggal bővítettük az alapképzést, amire nincs példa a piacon

Mit szólnál, ha Magyarország első és egyben piacvezető KKV marketing tanácsadó cége itt állna mögötted?

Ha valaki fogná kezed, és nemcsak elmondaná, hogy hogyan adj ajánlatot, építs énmárkát, alkoss árazási stratégiát, de a komplett akcióterved kidolgozásánál is ott lenne?

Ezt kapod meg díjmentesen, ha beiratkozol a most startoló képzésünkre.

A KÉPZÉSRŐL SZÁMOKBAN:

0
képzési nap
0
végzett tréner az elmúlt években
0
tréningjáték és eszköz, komplett forgatókönyvvel

OKTATÓINK

EZT FOGOD TANULNI:

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEKRE
MEGNYUGTATÓ VÁLASZOK

Budapesten, tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt könnyen megközelíthető helyen, a  Klinikák metrómegállótól 5 percre, az Antener Tréningközpontjában (1096, Budapest, Thaly Kálmán u. 16-18. fsz.)

A képzést a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet engedélyezte: “Tréneri kompetenciák fejlesztése” címmel E-000410/2014/D005 számon, így államilag elismert tanúsítvány szerezhető, amennyiben nem léped túl a  hiányzási küszöböt, és a vizsgát is sikeresen teljesíted. 

Jelentkezésed után díjbekérőt állítunk ki neked, melyet átutalással vagy készpénzben tudsz kiegyenlíteni. Ezután fogod megkapni a képzés díjáról szóló számlát, vagyis a nyílt napon még nem kell fizetned semmit!

Dolgozunk a bankkártyás fizetési opció megoldásán is. 

Tényleg nincs. A képzés engedélyezett, ezért nem terheli ÁFA, vagyis annyit fizetsz, amennyit a fenti táblázatban látsz. A jegyzetek és segédanyagok (többszáz oldal) díját a képzés ára tartalmazza. Sőt, minden egyes képzési napon kávét, teát és frissítőket is kapsz. 

Tudjuk, hogy bármi közbejöhet, erre már a program megalkotásakor is gondoltunk. Maximum két képzési napról hiányozhatsz, melynek anyagát elektronikusan és utólag nyomtatott formában is megkapsz.

Minden résztvevő egy kb. 30 perces tréningblokkot fog megtervezni és levezetni a csoportnak, ezen felül egy egynapos tréning tematikáját is be kell majd nyújtanod.

40.000 Ft kedvezménnyel tudnak részt venni a képzésen azok, akik eljönnek a nyílt napra, így a teljes képzés 349.000 Ft-ba kerül. 

Ha részletfizetést szeretnél kérni, arra is van lehetőség! A képzés indulásáig a képzési díj felét kell befizetned, a fennmaradó összeget pedig a következő hónapban. Így a pénztárcádat sem terheli meg annyira. 

A képzést, mint engedélyezett felnőttképzést az Antener Oktatásszervező Kft. szervezi. Ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9.00-17.00 közt a következő módokon éred el:

EDDIG JÓL HANGZIK, MIK AZ OPCIÓK?

MENNYIBE KERÜL ÉS MIT KAPOK EZÉRT?

Ft 389 000
 • Államilag elismert tanúsítványt (“Tréneri kompetenciák fejlesztése”; Felnőttképzési engedélyszáma: E-000410/2014/D005)
 • Nincs áfa, nincs rejtett költség, nincs külön jegyzetköltség vagy vizsgadíj
 • 8 alkalmas, 80 órás képzést hétvégi napokon (kezdés: 2022. szeptember 24. szombat)
 • Jogtiszta, hivatalos, nemzetközileg elismert, validált persolog® Viselkedésprofil (DISC) tesztet
 • A Trénerek Nagykönyvét, ami tartalmaz több, mint 100 azonnal bevethető tréningjátékot, gyakorlatot tematikus gyűjtésben, komplett tréning-vázlatokat magyarul és a piacon egyedülálló módon angolul is, valamint a tréneri munkához elengedhetetlen ismeretek összegzését
 • A képzés ára tartalmazza a Márkaépítés + Marketing workshopon való résztvételt + Wolf Gábor Kisvállalati Marketing Biblia című könyvét, hogy ne csak a tréneri munkádhoz, de az elinduláshoz is segítséget kapj.
 • Bekerülsz az Antener Trénerképző zárt csoportjába, ahol hozzád hasonló emberekből álló, támogató közösség tagja leszel. Nemcsak hasznos információkkal gazdagodhatsz, de itt osztjuk meg egymással a továbbképzési és munkalehetőségeket is.

VÁRJ! CSAPJ LE ERRE AZ OPCIÓRA!

Ft 349 000
 • Ha eljössz az ingyenes nyílt napra, rögtön spórolsz 40.000 forintot!
 • Szeretettel várunk a nyílt napunkon, 2022. szeptember 8-án 18.00-kor online platformon, Zoomon. A demo est előtt e-mailben fogjuk elküldeni neked azt a Zoom linket, amire kattintva be tudsz kapcsolódni az online, interaktív bemutató alkalmunkra.
 • A nyílt napon maximum 25 fő tud részt venni. Ha betelik a létszám, lezárjuk a jelentkezést.
 • Miért jó ez nekünk? Megismerjük egymást, megtisztelsz bennünket az időddel, visszajelzést adsz nekünk, amit mi be tudunk építeni a képzés folyamatába – cserébe mi is szeretnénk adni valamit. Így mindenki jól jár.
 • Minden nyílt napunk teltházas és napokkal az esemény előtt le kell zárnunk a jelentkezést. Ha nem akarsz lemaradni, regisztrálj most!
 • A nyílt napon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Népszerű

Rólunk mondták:

BENNE VAGYOK, TRÉNER LESZEK!

A képzés kihagyhatatlan, de úgy fair, hogy szóljak:  ezt a programot nem indítjuk folyamatosan. Szuper trénereket szeretnénk képezni, és nem hígitani a piacot.  
Töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy biztosan legyen helyed!
A nyílt nap online lesz, a képzés pedig személyesen valósul meg!

1. alkalom: 2022.09.24. (szombat)
2. alkalom: 2022.10.08. (szombat)
3. alkalom: 2022.10.22. (szombat)
4. alkalom: 2022.11.05. (szombat)
5. alkalom: 2022.11.19. (szombat)
6. alkalom: 2022.12.03. (szombat)
7. alkalom: 2022.12.17. (szombat)
8. alkalom: 2022.12.18. (vasárnap)

Márkaépítés és marketing workshop
(később egyeztetett időpontban)