Barion Pixel

2020. október 15-16., 9.00-17.00, Budapest

Ütközések nélkül

tréning és útmutató konfliktusaink kezeléséhez

Képzeld el…

egy ideális világban

Már nem  izgulsz azon, hogy a másik vajon mit szól… Rég elfeledett magabiztosságod napról napra erősebb… Érzed, hogy megtaláltad, hogy végre mersz konfrontálódni vagy épp nem belemenni játszmákba, végre ki tudod mondani, hogy neked hogyan lenne jó, és végre megérted, hogy mások miért úgy cselekszenek ahogy.  Már nincsenek értelmetlen veszekedések, sérelmek.  Helyette egészséges önbizalom van és hatékony együttműködés.  Ütközések nélkül.

 

 

Miért jelentkezzek?

 

Ha magadra ismertél a fenti leírásokból, az nem véletlen. Hozzád hasonló résztvevőink kérték, hogy ne csak trénereknek tanítsunk konfliktuskezelési ismereteket, de végre tegyük bárki számára elérhetővé.

Önbizalom

Senki sem születik magabiztosnak – ezért az állapotért keményen és folyamatosan meg kell dolgozni. A képzésen olyan technikákat ismersz meg, amikkel az önismeret útjára lépsz és fokozatosan fedezed fel rejtett erőforrásaidat, sőt, ezeket aktiválva magad is rácsodálkozol a változásra.

Önérvényesítés

Az önérvényesítés  nem ellenállhatatlan fogás, nem is csodaszer, sőt nem is mindig működik. Legfőbb kulcsa, hogy nem a másikról, hanem rólam szól – éppen ezért fejleszthető.  Kapsz tőlünk egy virtuális hátizsákot, amibe közösen belepakolunk minden olyasmit, amit hosszú távon fogsz tudni használni.    

Együttműködés

 Együttműködést támogatunk, vagy konfliktust kezelünk? Minden helyzetben a win-winre kell törekedni? Mi van akkor, ha elfogytak az érveim? Honnan tudom hogy a másiknak mi a jó? A képzésnek ezt a részét egyszerűen imádni fogod: bedobunk a mélyvízbe és megmutatjuk, hogy ússz ki!  

képzési óra

lépéses csekklista

A növekvő magabiztosságért és a jobb kapcsolatokért 

a tréning időpontja:

2020. 10.15-16;  9.00-17.00
részvételi díj: 54.900 Ft (bruttó)

A jelentkezésed után kiállítjuk a díjbekérőt, és a részvételi díjat utalással tudod kiegyenlíteni.

A képzés felnőttképzési engedéllyel rendelkezik (Soft skill készségfejlesztő tréning; engedélyszáma: E-00410/2014/D088), ezért ÁFA-mentes (vagyis annyit fizetsz, amennyit itt látsz)

A részvételi díj tartalmazza a munkafüzetet, valamint a helyszínen a kávé és víz fogyasztás is.

A képzés helyszíne: Antener Tréningközpont, 1096, Budapest, Thaly Kálmán utca 16-18.

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Az antener.hu az Antener Oktatásszervező Kft. által üzemeltetett oldal.  Felnőttképzési engedélyszámunk:  E-000410/2014; E/2020/000072

Nyilvántartási számunk: B/2020/000319

Ügyfélszolgálat: 1096 Budapest, Thaly Kálmán u. 16-18
tel.: +36 1 785-5865, e-mail: antener{kukac}antener.hu

Adatvédelmi irányelvek

Általános szerződési feltételek